+40 786 381 648
Rue Gallieni, 140, Paris, France
Nerva Traian 3, 7 th floor, Bucharest, Romania
Subscribe to ourNewsletter

Our references

 • coface
  Am apreciat de fiecare data modul in care ai stiut sa aduci experienta ta de business pentru a exemplifica aspecte teoretice din zilele de curs sau pentru a face o paralela cu subiectele discutate in sesiunile de coaching. Dincolo de aspectele teoretice pe care poate ca multi le pot stapani, aceasta modalitate de lucru, dar si capacitatea ta de a asculta deschis si fara a judeca, precum si de a sesiza zonele ce pot aduce cel mai mare beneficiu daca sunt explorate sau antrenate,  ma determina sa imi amintesc cu mare placere interactiunile noastre, ca fiind cele mai utile si placute de care am avut parte in ultimii ani.
  Alina Popa / Commercial Director
 • coty

  Cursul a reprezentat un demers important de dezvoltare a echipei, care vă asigur s-a resimțit pozitiv în cadrul companiei noastre. Aș dori, de asemenea, să punctez pregătirea excelentă a cursului de către trainer și adaptarea curicullm –ului trainingului la nevoile și specificul echipei noastre.

  O parte importantă din succesul cursului se datorează faptului că domnul Lucian Marin, este un trainer cu o experiență profesională foarte bogată, cu povești trăite pe viu, prezentate cu umor și emoție. A fost o experiență extrem de plăcută pentru noi toți că am avut între noi un asemenea trainer care a reușit să insulfle încrederea că totul este posibil dacă muncești , dacă te dedici, dacă îți respecți clienții.

  Ațadar, cursul livrat de către Marco Polo Consulting a fost unul care ne-a depășit așteptările. Am regretat doar momentul în care training-ul a luat sfârșit și ne dorim să mai colaborăm cu Marco Polo Consulting și în proiectele noastre viitoare.

  Recomandam cu toată încrederea Marco Polo Consulting oricărei organizații care își dorește un curs de Key Account Management , structurat și adapatat nevoilor echipei , bazat pe exerciții practice.

  Download scrisoare de recomandare
  Sorina Gorgonaru / Sales Director ,
 • danine

  In September 2015 we had the opportunity to organize the Customer Management training, led by by Marco Polo CEE, represented by Lucian Marin and his team. We decided that all the Sales middle management team should attend this training (Key Account Managers, Regional Sales Managers, HoReCa Manager and Regional Field Account Manager). Structured to touch several topics (Customer Understanding, Relationships Management, Power of questions Conflict Management, Joint Business Plan), we really appreciated the interactivity of the training, the very clear structure of the theoretical information, and the excellentrelevant practical exemples that completed the training.

  As Modern Trade Manager, I appreciated very much the bigger perspective that my team has now on the Account Management and the clarity on different Customer strategies. I believe that the training increased our readiness in approaching Joint Business plan, and I consider this training as a must have in the capabilities development of a Key Account Manager.

  Download recommandation letter
  Oana BEJAN / Modern Tarde Manager Danone Dairy Romania
css.php