Pe scurt

Colaborarea intre diverse departamente are nevoie sa reprezinte mai mult decat cooperare. Presupune cultivarea unei viziuni comune asupra proceselor desfasurate, un focus impartasit asupra experientei clientilor in fiecare interactiune pe care o au cu organizatia, o comunicare asertiva, un grad de empatie ridicat si nu in ultimul rand intelegerea profunda a stilului de comunicare si comportament individual si al celui din fata noastra.

Cu ajutorul programelor pe care le propunem companiile reusesc sa conecteze echipele la un scop mai inalt decat simplele obiective de business, ceea ce permite in schimb o transformare de raportare a fiecarui angajat la sine, la echipa din care face parte, la echipele cu care interactioneaza si la intreaga organizatie. 

Dupa ce implementeaza astfel de programe, companiile elimina esecurile in comunicare, cresc succesul proiectelor cros-functionale, diminueaza operarea de tip “silo”, alimenteaza cresterea si inovarea si imbunatatesc sansele de reusita a proceselor de change management.

PCM

Este un set de instrumente extensive ce permit adaptarea comunicarii la stilul interlocutorului asigurand astfel o intelegere corecta a mesajului si predictia unui anumit comportment.

Programul ofera o intelegere detaliata a personalitatii umane prin prisma unor tipologii pe care le cuprinde fiecare om in anumite proportii, ceea ce permite participantilor sa isi dezvolte stilul de leadership si de comunicare, sa creeze echipe sudate si performante, iar organizatiilor sa creasca nivelul de implicare al angajatilor, reducand stresul.

Beneficiile sunt evidente si merg de la o mai buna intelegere a comportamentului interlocutorului si posibilitatea construirii unei relatii personale pozitive pana la o analiza corecta a conflictului si a cauzelor acestuia si abilitatea de a il depasi cu flexiblitate si a construi o comunicare eficienta si autentica.

PCM
managementul relatiilor

Managementul relatiilor

Abilitatile de management al relatiilor sunt cele care maresc colaborarea, promoveaza creativitatea si inovatia permitand indivizilor si organizatiilor sa isi indeplineasca obiectivele in timp ce ating in mod pozitiv toate persoanele si ecosistemele cu care interactioneaza.

Programele  pe care le propunem dezvolta capacitatea de a crea si corela calitatea unei relatii cu atingerea obiectivelor de business si rafineaza abilitatea de a avea relatii pozitive cu colegi, manageri, clienti, furnizori, parteneri de business si factori de influenta sau decizie.

La finalul unui astfel de program, participantii dobandesc intelegerea, cat si instrumentele si skillset-ul necesar de a:

comunica eficient, cu empatie si asertivitate,solutiona conflictenaviga cu succes situatii personale si profesionale conflictuale sau pline de provocariimbunatati calitatea customer service-uluiimbunatati interactiunile din procesul de vanzaremotiva si sprijini echipe

Mentalitate de dezvoltare (Growth Mindset)

Statistic, 25% din companii nu cresc aproape deloc, iar in perioada 2010-2020, doar una din 8 companii a crescut cu mai mult de 10%. Fiecare din acestea avea lideri ce puneau mindset-ul de crestere la baza tuturor deciziilor si strategiilor.

Programul “Growth Mindset” este un mix de sesiuni hands on in care particpantii folosesc instrumente ca formularele de setare a obiectivelor si de auto-evaluare, sesiuni de reflectie pentru a identifica ariile unde sunt prinsi intr-un mod de gandire fix ce nu le permite sa isi creasca anumite competente si sesiuni de infuzie de know how stiintific livrat sub un format facil.

Accentul este pus  pe valoarea efortului depus, incurajand participantii sa caute provocarile si sa le vada ca pe oportunitati de dezvoltare a abilitatilor, nu ca pe o sursa de frustrare sau teama de fi vazut ca slab/nepregatit in cazul unui rezultat mai putin satisfacator.

Growth mindset