Sorina Gorgonaru

Cursul a reprezentat un demers important de dezvoltare a echipei, care vă asigur s-a resimțit pozitiv în cadrul companiei noastre. Aș dori, de asemenea, să punctez pregătirea excelentă a cursului de către trainer și adaptarea curicullm –ului trainingului la nevoile și specificul echipei noastre.

O parte importantă din succesul cursului se datorează faptului că domnul Lucian Marin, este un trainer cu o experiență profesională foarte bogată, cu povești trăite pe viu, prezentate cu umor și emoție. A fost o experiență extrem de plăcută pentru noi toți că am avut între noi un asemenea trainer care a reușit să insulfle încrederea că totul este posibil dacă muncești , dacă te dedici, dacă îți respecți clienții.

Ațadar, cursul livrat de către Marco Polo Consulting a fost unul care ne-a depășit așteptările. Am regretat doar momentul în care training-ul a luat sfârșit și ne dorim să mai colaborăm cu Marco Polo Consulting și în proiectele noastre viitoare.

Recomandam cu toată încrederea Marco Polo Consulting oricărei organizații care își dorește un curs de Key Account Management , structurat și adapatat nevoilor echipei , bazat pe exerciții practice.

Download scrisoare de recomandare